'

Tvillingerabat

Hos Lullaby Planet støtter vi gerne familier, som oplever en stor økonomisk belastning i forbindelse med familieforøgelsen. Vi ser det som en del af vores sociale ansvar og et lille bidrag til social bæredygtighed. Kontakt os, hvis din familie kunne bruge en håndsrækning.

Kære tvillinge- og flerlingeforældre

Stort tillykke med familieforøgelsen! Hos Lullaby Planet ved vi, at det er dyrt at få en baby – og at det er endnu dyrere at få to. Vi vil gerne hjælpe tvillinge- og andre flerlingeforældre godt fra start.

For at hjælpe jer med at holde omkostningerne nede tilbyder vi derfor 1 måneds gratis forbrug af Lullaby Planet sutter i str. 0-6 mdr. til forældre til tvillinger og flerlinger, svarende til 4 sutter per barn. Vi indgraverer sutterne med børnenes navne, så det er nemt at holde styr på hvis, der er hvis. Derudover får I også en rabatkode, som giver jer 20 % rabat på hele shoppen.

Bruger jeres børn ikke sutter, eller er de mere end et halvt år gamle? I kan stadig få 20 % rabat på hele shoppen. Send os en mail som beskrevet nedenfor.

For at få sutter og 20 % rabat skal du

1. Sende en mail til kundeservice@lullabyplanet.dk

2. Skrive, hvilken form og materiale, du ønsker, samt hvor mange børn du har, og hvilke navne vi skal gravere på deres sutter

3. Vedhæfte et billede af dine børn (som dokumentation)

4. Oplyse din adresse og telefonnummer, så vi kan sende sutterne til dig.