'

Bæredygtighed

VORES FÆLLES FREMTID

Hos Lullaby Planet tilbyder vi god værdi for pengene og varer af høj kvalitet til babyer og deres forældre. Vi stræber efter at gøre det på en måde, der ikke kompromitterer de samme babyers evner til at imødekomme deres egne fremtidige behov. Vi forsøger at integrere social, miljømæssig og økonomisk bæredygtighed i alt, hvad vi gør - vi tænker mennesker, planet og fortjeneste, før vi handler.

Mennesker

Vi vil samarbejde med virksomheder, der skaber arbejdspladser for mennesker, der har brug for særlige rammer for at kunne udfolde deres potentiale. En ramme, som almindelige arbejdspladser ikke kan tilbyde dem.

Planet

Ved at fokusere på, hvor vi får vores produkter fra, emballage og materialer, bidrager vi til at minimere vores CO2-fodaftryk. Vi prioriterer produkter, der produceres så lokalt som muligt. Vi bruger komposterbar eller genanvendt emballage, og vi prøver at påvirke vores leverandører til at gøre det samme og samtidig reducere deres emballage. Når vi vælger vores produkter, foretrækker vi materialer, der dyrkes lokalt, holder længere og er fri for skadelige stoffer.

Rejsen

Vi ønsker at drive en rentabel forretning, så vi fortsat kan træffe bæredygtige valg til fordel for nuværende og fremtidige generationer. At være helt igennem bæredygtig vil sige at træffe både sociale, miljømæssige og økonomiske valg.

Det er en rejse, og vi er på den rejse. Vi vil gerne opfordre dig til at slutte dig til os ved at gøre os opmærksom på de steder, hvor du ser plads til forbedringer.