Weleda - en af de mest bæredygtige hudplejevirksomheder i verden

 Weleda blev grundlagt i Schweiz i 1921 og er flere år i træk blevet anerkendt som en af de mest bæredygtige hudplejevirksomheder i verden. Weleda udvælger omhyggeligt de anvendte lægeplanter fra deres egne haver og samarbejdspartnere med nyttige planter, der har gavnlige egenskaber for hudens sundhed. Weledas produkter er inspireret af naturen og kroppens evne til at helbrede sig selv. Navnet Weleda er et udtryk for båndet mellem mennesker og naturen. Kloge, helbredende kvinder blev tidligere kaldt Veleda.

Deres mål er at reducere energiintensiteten (energiforbruget divideret med produktionsmængden) med 2,5 % hvert år. Weleda arbejder derfor i øjeblikket på et verdensomspændende bæredygtigt mobilitets- og logistikkoncept.

Weledas værdier - gennemsigtighed, fairness, kvalitet og bæredygtighed

Weleda ønsker at opnå sundhed og skønhed i harmoni med mennesker og natur, hvilket vi hos Lullaby Planet støtter fuldt ud.

I den forbindelse har Weleda udviklet syv principper for at beskytte jorden og forbedre livet for mennesker og naturen.

Kommunikere åbent og ærligt

Weleda er gennemsigtig og ærlig i sin omgang med kunder, deres partnere og leverandører. De handler pålideligt og opretholder langsigtede partnerskaber.

Et godt Samarbejde

Weledas medarbejdere bidrager til virksomhedens udvikling med deres individuelle kompetencer. De værdsætter deres medarbejdere og overdrager ansvaret, så alle er involveret i relevante beslutninger og dermed bidrager til inspirerende innovationer.

De forstår kvalitet på en holistisk måde

De forarbejder de naturlige råvarer til deres produkter på en sådan måde, at de kan udnytte deres fulde potentiale. Weleda betragter mennesker holistisk med krop, sjæl og ånd og jorden som en levende organisme. For at understrege deres forståelse af kvalitet udvikler de løbende videnskabelige tests.

Weleda bruger viden fra naturvidenskab og humaniora

I produktionen bruger virksomheden viden fra naturvidenskab og humaniora til et moderne perspektiv for at opretholde en holistisk forståelse af, hvad sundhed og velvære indebærer.

Bevaring af ressourcer

Ressourcerne i denne verden er begrænsede, og Weleda er derfor klar over, at de tilgængelige ressourcer skal beskyttes, så mennesker og natur kan trives. Weleda stiller derfor høje miljøstandarder og fremmer biodynamisk dyrkning og biodiversitet.

Weleda handler etisk korrekt og skaber værdi

Ud over miljømæssig bæredygtighed fremmer Weleda også social bæredygtighed. De opretholder en langvarig fair handel med deres landbrugspartnere. De betaler fair pris og støtter sociale projekter - f.eks. til frø, bier eller landbrugsjord.

Kulturel mangfoldighed er vigtig for dem

Weleda findes i 20 lande. Denne kulturelle mangfoldighed er inspirerende og stærk for Weleda.

 

Som det fremgår, er Weleda meget opmærksom på bæredygtighed og producerer endda i Tyskland, Schweiz og Frankrig med 100 procent grøn elektricitet. De tager ansvar og behandler miljøet med respekt. Desuden mener de, at de er forpligtet til at beskytte klimaet.

Få mere at vide om vores plejeprodukter her.