PATCH - at kombinere ansvarlighed med innovation

 Da grundlæggeren James Dutton bemærkede, at hans lille søn Charlie reagerede på konventionelle sårplejeprodukter, blev han motiveret til at finde en alternativ løsning - men der var ikke nogen. Det viste sig, at der var et enormt antal mennesker, der havde det samme problem. 25 % af verdens befolkning er samlet set ramt. Efter måneders forskning og efter at have opdaget, hvor mange kemikalier der er i konventionel sårpleje, blev Nutricare og dets prisbelønnede flagskibsmærke "PATCH" født - et 100% naturlige plastre af bambusfibre med ekstra egenskaber i form af aktivt kul, aloe vera og kokosolie.

PATCHs mission er at ændre det eksisterende sundhedsmarked, som er baseret på kemikalier og stagnerende processer. PATCH betragter teknologi og innovation som nøglen til sin mission.

James Dutton mener, at alle husstande skal være mere rene og fri for kemikalier.

PATCH's værdier - bæredygtighed, innovation og ansvarlighed.

PATCH's mission understreger klart, at de stræber efter den mest effektive miljømæssige og sociale fremgangsmåde. De sørger for, at alle niveauer i deres virksomhed er i overensstemmelse med disse værdier. En vigtig del af PATCH's værdier er bæredygtighedsfaktoren. De fokuserer på produktion af udelukkende naturlige produkter, vælger materialer ansvarligt og sikrer processer med lavt affaldsniveau, og at der ikke anvendes skadelige kemikalier. PATCH stræber efter bæredygtighed og økologi og forsøger at kompensere, når kulstof ikke er forbigået. Når dette er tilfældet, planter PATCH træer og støtter organisationer som Trees For The Future. Derudover er PATCH kendt for deres kvalitet og at man har en bevidsthed om social bæredygtighed, hvilket vi også er meget opmærksomme på her på Lullaby Planet.

PATCH er certificeret som en -virksomheden, hvilket er den højeste standard for virksomheders sociale ansvarlighed i verden. De støtter aktivt samfund, der kæmper for at få adgang til sårpleje eller er ramt af naturkatastrofer. Fra Øst Timor og Haiti til COVID-medicinere og de nylige australske buskbrande ønsker PATCH at give noget tilbage, hvilket er noget, vi går ind for hos Lullaby Planet.