MAM - Bidrag til FN-målene

Alle MAM-produkter bidrager til opfyldelsen af FN's mål for bæredygtig udvikling og er derfor et oplagt valg for Lullaby Planet. MAM sutter er et af de mest populære mærker på verdensplan. En undersøgelse blandt 1.508 babyer viste, at 94 % af alle babyer accepterer MAM-sutten med SkinSoftTM silikone-suttedel.

MAM blev grundlagt i 1976 af den østrigske plastingeniør Peter Röhrig med det formål at fremstille innovative og unikke produkter med dokumenteret, sundhedsmæssige fordele. I samarbejde med interne og eksterne specialister fra læger, tandlæger, pædagoger, videnskabsfolk og jordemødre har han skabt en hel produktserie, der i 2019 har modtog EU's produktsikkerhedspris - hvilket normalt kun tildeles til et enkelt produkt. MAM forpligter sig til at samarbejde med forskellige fageksperter for konstant at forbedre sine produkter. For at fremme videnskaben stiller MAM også deres undersøgelsesresultater til rådighed foren masse sundhedspersoner. I dag er de en af verdens førende producenter af højkvalitets babyprodukter.

 

MAM's værdier - kvalitet, sikkerhed og bæredygtighed

MAM's førsteprioritet er at fremstille produkter af høj kvalitet. MAM anvender kun udvalgte materialer, som anses for at være de sikreste og mest miljøvenlige på nuværende tidspunkt. Dette går hånd i hånd med deres bæredygtighedsmål og i deres fokus på ansvarlig adfærd. Alle MAM-produkter bidrager til gennemførelsen af FN's mål for bæredygtig udvikling, og er derfor var det et oplagt valg for Lullaby Planet at have deres produkter på hjemmesiden. 95 % af MAM's produkter produceres i Europa, og de arbejder aktivt på løbende at forbedre deres produktionsfaciliteter og -processer for at reducere CO2-udledningen. MAM påpeger dog, at for sutter og sutteflasker sker CO2-udledningen hovedsageligt i slutbrugsfasen. MAM sutter leveres derfor med en mikrobølgeovn sterilisationsboks, der gør det muligt at spare op til 85 % CO2 og energi. Se vores udvalg af sutter.

Derudover er MAM involveret i en række initiativer og projekter, der fremmer bæredygtighed. Blandt andet UN Global Compact og ARA (Altstoff Recycling Austria). MAM har således en klar vision, den såkaldte CSR-strategi (Corporate Social Responsibility).

Ud over miljømæssig bæredygtighed fremmer MAM også social bæredygtighed ved at give donationer til forskellige velgørenhedsprojekter på verdensplan. Læs mere om de forskellige komponenter af bæredygtighed, som vi ønsker at følge.

Når det kommer til sikkerhedsaspektet, lægger MAM stor vægt på deres valg af materialer, skal opfylde minimumskravene og bestå en række tests og kvalitetskontroller.