Kid's Concept og dets værdier

Kid's Concept og dets værdier

Kid's Concept har følgende udtalelse om deres fremgangsmåde: "Når vi designer et produkt, skal vi tage udgangspunkt i barnets perspektiv og sikre, at vi skaber produkter, der opfylder børns behov og opmuntrer de små til at lege, lære og forbedre deres motorik og fantasi. Vores legetøj skal være sikkert og funktionelt, og det skal opfylde Kid's Concepts' høje kvalitetsstandarder." Stifteren selv siger: "Jeg er en person, der har øje for detaljer, og jeg nyder at udforske og prøve nye ting. Vi arbejder med forskellige materialer og kombinerer teksturer og farver, som jeg finder interessant at sammensætte. Det er fantastisk, at jeg kan følge idéen hele vejen fra konceptet til det gennemtestet produkt."

Træ er hjørnestenen i Kid's Concept legetøj og boligindretningsprodukter, fordi træ er et genanvendeligt og smukt materiale, der kan repareres og males om. Hvis det gøres rigtigt, er det bedre for planeten - det er det, vi kan lide hos Lullaby Planet. Kid's Concept bruger et andet af vores yndlingsmaterialer, som vi gerne vil se mere af: Linned. Det linned, som Kid's Concept bruger, er dyrket i Baltikum, så ikke alene transporteres det meget mindre end de fleste andre materialer, men det kræver heller ikke pesticider eller kunstvanding at dyrke. Det elsker vi!

Kids Concept's værdier - bæredygtighed og kvalitet

Funktion og bæredygtighed går hånd i hånd. Kids Concept arbejder tæt sammen med sine producenter og besøger dem regelmæssigt. Kid's Concept sigter efter en gensidig forståelse og interesse for høj kvalitet og miljømæssige aspekter. I deres handlinger har de altid den nuværende samt alle de kommende generationer i tankerne.

Kid's Concept arbejder på bæredygtige produkter, som vi ønsker at kunne videregive til flere generationer. Derfor arbejder de på hele tiden at øge antallet af FSC®-certificerede produkter.

Vi er glade for at have fundet virksomheden Kid's Concept, der ligesom os stræber efter bæredygtighedsprincippet.