Hvor kan jeg købe sutter?

Sutter har en vigtig funktion, fordi de beroliger og hjælper spædbørn og småbørn med at falde i søvn. Derfor er det vigtigt at finde den rigtige sut til dit barn. Find ud af, hvad du skal kigge efter, når du køber en sut, og hvor du kan købe den perfekte sut i vores guide.

 

Hvorfor er sutter vigtige for spædbørn og småbørn?

Spædbørn har en medfødt sutterefleks, som hovedsageligt bruges til at spise. Denne refleks gør det muligt for dit barn at blive ammet fra fødslen. Refleksen er dog også nødvendig, når dit barn har en sut i munden. En sut kan give dit barn en følelse af tryghed og sikkerhed, fordi den minder barnet om det at sutte på brystet og dermed om nærheden til moderen.

Så det er helt sikkert, at sutten spiller en vigtig rolle for dig og dit barn, men det er en kunst at finde den rigtige sut. En sut består normalt af to dele, nemlig suttedelen og et skjold, som forhindrer børn i at putte sutten helt ind i munden. Uanset om de er lavet af silikone eller latex, rund, symmetrisk eller ortodontisk-formet – du har et stort udvalg af muligheder. En af de vigtigste egenskaber er dog, at sutten er kæbevenlig og passer til dit barns mund.

 

Soothers in different colours

 

Men vær forsigtig:   

Da sutter og amning bruger to forskellige sutteteknikker, kan det føre til forvirring ved amning. Hvis du bruger sutten for tidligt, kan det have negative konsekvenser for amningen. Der er ingen regel, der siger, hvornår du kan eller bør bruge en sut første gang, men det kan være tilrådeligt at vente i det mindste til et par uger efter fødslen. Dit barn bør højst bruge sutten, indtil det er 3 år, da der derefter kan opstå suttebid, hvis sutten fortsat bruges meget.

 

Hvordan og hvor finder jeg den rigtige dummy?

Som du måske har bemærket efter at have læst denne artikel, er der mange ting at overveje, når du skal vælge en sut. De mange muligheder gør det svært at finde den rigtige sut til dit barn. Så spørgsmålet opstår - hvordan og vigtigst af alt hvor kan jeg finder den rigtige sut til mit barn? Det er netop her, at Lullaby Planet kommer ind i billedet.

Lullaby Planet har sat sig som mål at hjælpe dig med din søgning og gøre den lettere. I vores online shop finder du et stort udvalg af matchende dukker. Du kan allerede finde dem under kategorien "Sutter" i vores Lullaby-univers. Den videre søgning kan lettes ved at bruge passende filtre. Du kan f.eks. filtrere efter mærke, suttetype, farve eller størrelse. Ved at bruge disse filtre kan du finde den rigtige sut til dit barn på ingen tid. Men hvis du ikke er helt sikker på, hvilken type eller størrelse du har brug for, er du velkommen til at læse vores andre blogindlæg.

 

Flere blogindlæg:   

  • Hvilken sut til ammende babyer?
  • Hvilken sut til nyfødte?
  • Er det vigtigt at holde sig til den rigtige størrelse af en dummy?

 

Med Lullaby Planet vælger du en pålidelig partner, som gør din søgen efter den rigtige sut lettere og tilbyder dig et bredt udvalg af sutter af høj kvalitet. Lullaby Planet er eksperter, når det gælder valg af den rigtige sut. Vi tilbyder dig ikke kun andre mærker, men vi har også udviklet vores eget sortiment af sutter for at give dig og din baby den bedst mulige oplevelse.

 

Alle Lullaby Planet-dukker er designet på en sådan måde, at de

  • giver plads nok til barnets næse takket være skjoldets særlige form.
  • giver god luftcirkulation takket være deres sommerfugleform og lufthullerne, som forhindrer hudirritation.
  • er fri for BPA og overholder EN 1400.

  

Desuden er de designet i Danmark og fremstillet i Tyskland med særlig fokus på bæredygtighed.

For at gøre det ekstra nemt for dig i starten har Lullaby Planet sammensat en startboks med de tre mest populære typer sutter. Med denne boks har du altid den rigtige sut ved hånden og kan lade dit barn selv bestemme, hvilken sut det bedst kan lide.