Difrax - Det førende brand i Holland

Siden 1967 har Difrax fremstillet babyprodukter i de bedste tilgængelige materialer - virksomheden arbejder målrettet på at forene miljøvenlighed med børns sundhed og sikkerhed i deres produktion. Som en følge heraf har Difrax fx valgt kun at producere sutter i silikone, da produktionen af naturgummi(latex) belaster miljøet med skadelig kemi. Difrax bestræber sig også på at reducere mængden af plastik i deres emballage, og derfor har de f.eks. erstattet en stor del af den plastikemballage, som modtages med deres produkter til papir - ligesom mængden af plastik i produktindpakningen er reduceret til et minimum.

Difrax - en hjælpende hånd til forældre verden over

Difrax ønsker at støtte forældre i hele verden ved at give dem en hjælpende hånd gennem deres produkter, som gør hverdagen lidt lettere. Det er deres ønske og mission! Difrax er miljøbevidst i sine handlinger, og virksomheden søger kontinuerligt efter den mest bæredygtige emballage og de mest bæredygtige materialer. Tilsvarende afstemmer de produktsortimentet efter bæredygtige aspekter i produktionen.

Et vigtigt mål for Difrax er at bruge så lidt plastik som muligt. Difrax tager også højde for social bæredygtighed, som vi hos Lullaby Planet også har gjort til en vigtig komponent. Difrax forsøger at fremme ligestilling mellem kønnene - ejeren af Difrax er f.eks. en kvinde og mor selv. De fleste produkter er fremstillet af producenter, der har et certifikat Amfort BSCI (Business Social Compliance Initiative) som fremmer social compliance. På denne måde sikrer Difrax, at dets aktiviteter er mere bæredygtige - både for dets medarbejdere og for miljøet. Ud over bæredygtighedsaspekterne lægger Difrax stor vægt på sikkerhed og hygiejne.

Produkter der skiller sig ud

Vi foretrækker leverandører som Difrax, der både har kroppen og planeten i tankerne, når de designer deres produkter. Dette er også tilfældet med et af vores foretrukne Difrax-produkter - 250 ml og 310 ml glasflaske til babyer.  Videnskabelige undersøgelser har bekræftet, at babyflasker af plastik indeholder mikroplast, der kan undgås ved at bruge glasflasker i stedet.  De er også fremstillet af borosilikatglas, som er lettere end almindeligt glas og som kan modstå store temperaturforskelle.  Borosilikatglas er fremstillet af 100 % naturlige råmaterialer og har en særlig lang levetid, hvilket gør det til et bæredygtigt valg.