Dentistar og værdierne bag

Dentistar blev grundlagt i 1984 i Tyskland og arbejder kontinuerligt på at forbedre og optimere deres produkter. Dentistar har i årenes løb opbygget en omfattende viden og indsigt, som kommer forbrugerne til gode i form af innovative produkter af allerhøjeste kvalitet. I samarbejde med de førende tandlæger og i overensstemmelse med de seneste videnskabelige resultater, er Dentistar-sutten blevet udviklet. Dentistar-sutten er som den eneste sut på markedet blevet certificeret som tandvenlig af Tooth Friendly International. Sutten reducerer presset i ganen og på gummer ved bl.a. at have: et ekstra fladt, z-formet skaft, der spejler mundens form. Udover at være markedets mest tandvenlige sut, sikrer denne form en maksimal sugekomfort samt bedre plads til tungen! Se vores udvalg af sutter her.

Ud over sutter producerer Dentistar et udvalg af tandplejeprodukter af høj kvalitet, fx bideringe, fingertandbørste og Cleany – desinfektionsboksen til mikrobølgeovnen, som er et bæredygtigt alternativ til skoldning af sutter ved kogning i gryde.

Dentistar – tændernes sundhed i første række

Dentistar er tysk kvalitet i bedste forstand – alt er omhyggeligt udviklet, produceret og efterfølgende gennemtestet. De garanterer kvaliteten gennem vedvarende modernisering og egen kvalitetssikring ud over den sædvanlige kvalitetssikring. Dentistar kendetegnes ved at kombinere medicinsk viden med materialevalg, for at sætte de små kunders sikkerhed og sundhed i fokus. Lullaby Planet har taget Dentistar i sortiment på grund af brandets ekstraordinære arbejde med at fremme børns tandsundhed gennem nyskabende og innovative produkter. Dentistar bruger materialer i produktionen, der er fri for BPA i henhold til EU-reglerne. Desuden er alle deres sutter blevet tildelt en "tandvenlig" rating. Dentistar arbejder sammen med anerkendte tandlæger, ortodontister og forskere for at sikre sundhed og kvalitet. 66 procent af alle skæve tænder, skyldes sutter. Dentistar tager med sin tandvenlige sut fat i dette problem. Dentistar-sutten er designet til at reducere sutteforårsagede tandfejl og anbefales af tandlæger.